ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ἙΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ῾

23 Μαρτίου, 2021

Άλλη μια μέρα παρουσίας στο Κοινωνικό Στέκι ΑμεΑ με την συμμετοχή των απόφοιτων από το Πρόγραμμα “Εργασία για όλους”. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον σύλλογό μας και είναι χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα, Actice Citizens Fund με διαχειριστές το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Solidarity Now ! Η ομάδα είχε καιρό να βρεθεί και είχαν τόσα να πουν και να συζητήσουν μεταξύ τους. Η αγαπημένη όλων Ελένη Στάμαργα, εκπαιδευτικός ειδικής Αγωγής κα μέλος του Δ.Σ του φορέα μας, πήρε το ρόλο του εμψυχωτή της παρέας. Η παρέα μοιράστηκε αναμνήσεις και συζήτησαν τις προοπτικές της εργασιακής τους εξέλιξης. Μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους, τις δυσκολίες τη κοινωνικής απόστασης λόγω πανδημίας και μίλησαν για τα όνειρά τους και το μέλλον τους. Η Κα Στάμαργα δούλεψε με την ομάδα ψυχο – εκπαιδευτικές βιωματικές δράσεις με στόχο την ανίχνευση των πραγματικών συναισθηματικών αναγκών του καθένα.

Η προσέγγιση έγινε με ποικίλες δραστηριότητες. Το δίωρο κύλησε γρήγορα και δόθηκε η υπόσχεση για νέα συνάντηση αυτής της ομάδας. Ο νέος χώρος Κοινωνικό Στέκι ΑμεΑ έχει ήδη μπει δυναμικά σε δράση τα απογεύματα.

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα δίνουμε χρώμα και ζωή στο κέντρο του Ρεθύμνου και αλλάζουμε την καθημερινότητα τω ανθρώπων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Είμαστε παρόντες γιατί ΜΑΖΙ ΤΟΛΜΑΜΕ και ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Active citizens fund Greece Bodossaki Foundation – Ίδρυμα Μποδοσάκη SolidarityNow #activecitizensfund #autismrethymno