Ο ΟΜΙΛΟΣ GRECOTEL ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

14 Νοεμβρίου, 2019

Ο Όμιλος Grecotel και το Ίδρυμα Νίκος Δασκαλαντωνάκης στο πλευρό του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου. Η αγάπη της Ρεθυμνιώτικης Ξενοδοχειακής Επιχείρησης GRECOTEL που ξεκίνησε από τους αδερφούς Δασκακαντωνάκη έμεινε για πολλές δεκαετίες πιστή στο καθήκον να προσφέρει στο συνάνθρωπο.

Μέσα στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων έγινε και το καλοκαίρι ένα ανοιχτό event στην παραλία του Ρεθύμνου κάτω από το ξενοδοχείο GRECOTEL CRETA PALACE. Πολλοί αθλητές πήραν μέρος στον φιλανθρωπικό αγώνα, καθώς και φιλοξενούμενοι των μονάδων των ξενοδοχείων της εταιρίας στο «Grecotel Beach Run 2019». Μαζεύτηκε ένα ποσόν που σε πρόσφατη συνάντηση με διευθυντές και στελέχη της Grecotel και του Ιδρύματος Νίκος Δασκαλαντωνάκης δόθηκε στο Σύλλογό μας για τις ανάγκες των δράσεών μας.
Παράλληλα είμαστε σε επικοινωνία για τη συνέχιση μια συνεργασίας στα πλαίσια της Εργασιακής Ένταξης ΑμεΑ και της υποστήριξης των ενηλίκων λειτουργικών δομών με ειδικές ανάγκες σε ένα ελεγχόμενο και προσαρμοσμένο εργασιακό περιβάλλον.

Είναι τιμή μας η συνεργασία αυτή και ευελπιστούμε στην συνέχεια των προσπαθειών ποιοτικής ένταξης των ατόμων με αναπηρία στον κοινωνικό ιστό. Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά την Grecotel και το Ίδρυμα Νίκος Δασκαλαντωνάκης για την προσφορά, για την αγάπη και συνεχή συνεργασία και υποστήριξη!