ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ

3 Μαρτίου, 2021

Η άνοιξη δεν περιμένει.

Μαζί με την Άνοιξη έρχεται και η Αποκριά στο Κοινωνικό Στέκι ΑμεΑ Ρεθύμνου. 
Την πρώτη του Μάρτη μια εξαμελής ομάδα παιδιών και εθελοντών του συλλόγου βρέθηκαν στο νέο χώρο Κοινωνικό Στέκι ΑμέΑ. 
Την πόρτα μας άνοιξε και μας υποδέχτηκε η υπεύθυνη του Στεκιού Διαμαντούλα Τσίχλη, νέα υπάλληλος που προσελήφθη από το πρόγραμμα «Δεσμός Για Νέους».
Η ομάδα των μικρών παιδιών έδωσε χρώμα στο χώρο κατασκευάζοντας με πολύχρωμα χαρτιά ένα ανοιξιάτικο τοπίο. Φυσικά έβαλαν και το  ασπροκόκκινο μαρτάκι τους στα μικρά χεράκια τους και τραγουδήσαν όλα μαζί. Μαζί τους η Θεατροπαιδαγωγός Ζαχαρούλα Γιαννιού και η Ειδική Παιδαγωγός Λωρίνα Γκαράνη.
Στις δύο του Μάρτη 4μελής  ομάδα εφήβων ήρθε στο χώρο να φέρει την τρελή Αποκριά!
Η ψυχολόγος Μυρσίνη Ψυχογιού μαζί με την υπεύθυνη του χώρου ζωγράφισαν, στόλισαν αποκριάτικα, έκαναν ένα ψυχοκινητικό βιωματικό δρώμενο και έδωσαν με χαμόγελά τους χρώμα και ζωντάνια στο χώρο.
Η δράση τελείωσε στις 5.30μμ και τα παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι τους με το ιδιόκτητο λεωφορείο του Συλλόγου μας,  μια και το Ρεθυμνάκι μας βρίσκεται σε lockdown. Να τονίσουμε ότι τα παιδιά που συμμετείχαν στις 2 εξωτερικές δράσεις είναι ωφελούμενα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Τα ΚΔΑΠ ΑμεΑ πανελληνίως είναι από τις δομές που παραμένουν ανοιχτές όλη τη διάρκεια της πανδημία. 
Καλή Αποκριά από όλους!!!!