Συνέντευξη Π.Μελισσινού στο Studio Rethimno 980 Fm «ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Το έργο «ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Activecitizens fund, με φορέα διαχείρισης τον Σύλλογο γονέων κηδεμόνων κα φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου και εταίρους τοι ΙΙΕΚ Grant Νορβηγικό Πανεπιστήμιο OSLOMET. Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

https://www.youtube.com/watch?v=ysqIImCufRc

H συνέντευξη δόθηκε στο Studio Rethimno 980 Fm από τον υπεύθυνο του έργου Παύλο Μελισσινό ο οποίος είναι υπεύθυνος δράσεων και προγραμμάτων του συλλόγου γονέων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου.