ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

5 Μαρτίου, 2021

Πρίν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε με δύο συναντήσεις η εκπαίδευση της διοίκησης αλλά και του προσωπικού του συλλόγου μας. Η εκπαίδευση που είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο έτος, έφερε πολλαπλά ωφέλει στον οργανισμό μας o οποίος απέκτησε εμπειρία σε θέματα διαχείρισης προσωπικών δεδομένων καθώς και στην προετοιμασία φακέλων για την υποβολή πιστοποίησης ISO 9001. Το προσωπικό μέσω της εκπαίδευσης απέκτησε περισσότερες δεξιότητες που αφορούν την εσωτερική επικοινωνία  και οργάνωση του εργασιακού περιβάλλοντος αλλά και για την επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων και διοίκησης.
Άκρως απαραίτητες και σημαντικές για την εξέλιξη του φορέα μας οι παραπάνω εκπαιδεύσεις οι οποίες υλοποιήθηκαν στα πλαίσια του έργου «Εργασία για όλους»  και των δράσεων Capacity building που υλοποιούμε αυτήν την περίοδο.
Το έργο μας εντάσσεται στον χρηματοδοτικό μηχανισμό EEA GRANTS με δωρήτριες χώρες την Νορβηγία το Λιχτενστάιν και την Ισλανδία με διαχειριστές επιχορήγησης στην Ελλάδα το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Solidarity Now !!!

Active Citizens Fund GreeceBodossaki Foundation – Ίδρυμα Μποδοσάκη #activecitizensfund #autismrethymno #puzzlesocialenterprise