Ευχαριστήριο στο carnival run rethymno

28 Φεβρουαρίου, 2020

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ήρθαν να διασκεδάσουν την Κυριακή 23 Φλεβάρη στον πιο καρναβαλικό γύρο της πόλης!!!

Το 2ο CARNIVAL RUN δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη των φορέων της Περιφέρειας Κρήτης-Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου-τμήμα Αθλητισμού.

Ευχαριστούμε το γραφείο Καρναβαλιού Ρεθύμνου για την φροντίδα,την Τροχαία ρεθύμνου, το Λιμενικό Σώμα και το Σώμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που μας βοήθησαν και μερίμνησαν για την προστασία των συμμετεχόντων.

Πιστοί και φέτος στον στόχο μας το CARNIVAL RUN να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα μέρος της συμμετοχής δόθηκε στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με αυτισμό Ρεθύμνου και ευχαριστούμε τον κ.Τσουντάνη που παρεβρέθηκε εκ μέρους του Συλλόγου και παρέλαβε το ποσό.

Το CARNIVAL RUN δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χώρις την υποστήριξη των φίλων μας: 
KTEL Rethymnou,Unique Items, Quick Foto, Souper Market Papadakis Gerakari, Zumba Kids, Xorokinisi, , Dance Vibes Reth, Hxos-fm Rethymno, The Lasya, Δήμος Ρεθύμνης ~ Municipality of Rethymno, Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι, Περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου, Drakos AE, Φούρνος Αποστολάκη Αρτόζα, ALFA Beer

Eυχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους εθελοντές φίλους μας που αψήφησαν το κρύο και ήρθαν με συνέπεια να βοηθήσουν!!!

Ευχαριστούμε τις ομάδες χορού:
Κατερίνα Κυριανιτάκη, Βασια Σακελαρίου – Χοροκίνηση Βάσια Σακελλαρίου, The Lasya -Bailando Fuerte, Dance Vibes-Bailando Fuerte.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονια με περισσότερο κέφι και ζωντάνια!!!!

KEEP RUNNING!!!